Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΤΗΣΙΑ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΤΗΣΙΑ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

1546
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/-1464251805.jpg
Διεύθυνση: Πολυλά 5, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ 111 41
Τηλέφωνο: 2102280568
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 

 

 Η Σχολή μας ιδρύθηκε το 1957. Το 1996, ο ιδρυτής της Σχολής, Βενέδικτος Πρίντεζης, αποσύρθηκε και ανέλαβε τη Διεύθυνση η οικογένεια Δημητρίου Βικ. Βαρθαλίτη. Επί 55 χρόνια, η Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Άγιος Παύλος, η οποία αποτελείται από 2 τμήματα Νηπιαγωγείου και 12 τμήματα Δημοτικού, λειτουργεί με επιτυχία ως ολοήμερο σχολείο, παρέχοντας μια πολυδιάστατη εκπαίδευση. Στους μαθητές παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν παράλληλα με το επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, μαθήματα Γαλλικών (υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών) και Αγγλικών (υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου του Cambridge) καθώς και μαθήματα Πληροφορικής, Σκακιού, Χορού, Μουσικής, Πιάνου, Ξιφασκίας, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Μπάσκετ και Εικαστικών Τεχνών. Η πρώτη επαφή του παιδιού με τη Γαλλική και Αγγλική γλώσσα γίνεται στο Προνηπιαγωγείο μας. Η διδασκαλία της Γαλλικής ως ξένης γλώσσας στο Δημοτικό γίνεται σε ολιγομελή τμήματα 12-15 μαθητών, 3 ώρες στο πλαίσιο των πρωινών μαθημάτων και 3 ώρες στο πλαίσιο των απογευματινών μαθημάτων εβδομαδιαίως. Αντίστοιχα της Αγγλικής, 3 ώρες στο πλαίσιο των πρωινών μαθημάτων και 2 ώρες στο πλαίσιο των απογευματινών μαθημάτων εβδομαδιαίως.

 

 

Δημοτικό
Η Σχολή μας ανοίγει στις 07:00 για να εξυπηρετήσει όσους γονείς ξεκινούν νωρίς για την εργασία τους. Το Πρωινό ωράριο μαθημάτων διαμορφώνεται 8:10-14:00 (Δευτέρα και Τρίτη) και 8:10-13:20 (Τετάρτη, Πέμπτη,Παρασκευή). Οι μαθητές που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Απογευματινής Μελέτης ξεκουράζονται σ' ένα μεγάλο διάλειμμα 45 λεπτών, στο οποίο μπορούν να παίξουν, να φάνε το φαγητό που έχουν από το σπίτι τους και στη συνέχεια να κάνουν τα μαθήματα της Μελέτης. Το ωράριο τους τελειώνει στις 16:00 (Δευτέρα και Τρίτη) και στις 15:40 (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή). Τα μαθήματα των ομίλων: ξιφασκία, σκάκι, ζωγραφική, ποδόσφαιρο 5Χ5, μοντέρνος χορός, δημοτικοί χοροί, πιάνο, γίνονται εντός του ολοήμερου προγράμματος. Το μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών γίνεται Σάββατο και Κυριακή.
Νηπιαγωγείο
Το πρόγραμμά μας βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπ. Παιδείας, Δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων διδάσκεται στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται σε παιδιά προνηπίου και νηπιαγωγείου ηλικίας 4-6 ετών. Επιπλέον, μέσα από εργασία σύμφωνα με τη μέθοδο project τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία, λειτουργώντας με άξονες τη συνεργασία και την ομαδικότητα.

 

 

 

 

ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.