Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

1102
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1743/-1586044573.jpeg
Διεύθυνση: ΠΑΡΟΔΟΣ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ 341 00
Τηλέφωνο: 2221022438
Κινητό: 6945563892
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)
Κατηγορίες:
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η εταιρεία ΑΝΤΩΝΙΟΥ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ GROUP, η μεγαλύτερη στο νομό της Εύβοιας στους τομείς της μεταφοράς ακάθαρτων υδάτων, εκκενώσεων βόθρων και αποφράξεις αποχετεύσεων με

- το μεγαλύτερο ιδιόκτητο στόλο επαγγελματικών οχημάτων

- το πιο έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό

- τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής απόδοσης

συνεχίζει τις δραστηριότητές της και στο χώρο της ενοικίασης χημικών τουαλετών.

Πάντα πρωτοπόροι σε θέματα δημόσιας υγείας και σεβασμού του περιβάλλοντος, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά, τοποθέτηση και συντήρηση χημικών τουαλετών, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις υγιεινής.

Όλα μας τα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διακρίνονται για την άψογη αισθητική τους και αναδεικνύουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε λύσεις που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους και θα είναι λειτουργικές, αξιόπιστες και με τη μέγιστη δυνατή οικονομία.

Η εταιρεία « ΑΝΤΩΝΙΟΥ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ GROUP » λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Απευθυνθείτε σ’ εμάς καθημερινά από Δευτέρα έως και Κυριακή για την άμεση, ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η εταιρεία μας είναι η μοναδική επιχείρηση ενοικίασης και συντήρησης χημικών τουαλετών στην Εύβοια και καλύπτει τις ανάγκες ιδιωτών και φορέων σε όλες τις περιοχές του νομού όπως και των γειτονικών (Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αττική)

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.