Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 
  • ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ CARDIO EXPRESS ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ CARDIO EXPRESS ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Αξιώσεις

524
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1814/-1593702131.jpg
Διεύθυνση: ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 13, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ 111 41
Τηλέφωνο: 2107250705
Κινητό: 6979498600
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ (+)
Κατηγορίες:
ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η εταιρεία Ambulance – Express δραστηριοποιείται στον τομέα ιατρικών υπηρεσιών και νοσοκομειακής φροντίδας από το 1993 έως σήμερα, καθώς επίσης και στη συνοδεία ασθενών.

Η μεταφορά ασθενών γίνεται με πλήρως εξοπλισμένα ιδιωτικά ασθενοφόρα, τα οποία πληρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές μεταφοράς.
Κάθε ασθενοφόρο της Ambulance – Express συνοδεύεται (προαιρετικά) από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και διασώστες αποφοίτους σχολής ΙΕΚ- ΕΚΑΒ. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.
Τα ασθενοφόρα που διαθέτει η Ambulance – Express είναι άρτια εξοπλισμένα με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.
 
Είναι στελεχωμένα με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο αποτελείται από Νοσηλευτές  Μ.Ε.Θ., Διασώστες και τους Paramedics – Ανώτερους  Τεχνολόγους Επείγουσας Προνοσοκομιακής Ιατρικής Φροντίδας στην Ελλάδα.
 
Ακόμη, η εταιρεία μας διαθέτει Κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΚΜΕΘ), πλήρως εξοπλισμένες, καλύπτοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο όλο τον τομέα της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής Φροντίδας.Το συντονιστικό κέντρο της Υπηρεσίας διαχειρίζεται τα περιστατικά βάσει του συστήματος TRIAGE.
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.