Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΜΗΛΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Αξιώσεις

885
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1650/POLYMILI-1573814717.jpeg
Διεύθυνση: ΜΑΙΝΕΜΕΝΗΣ 12-18, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΑΤΤΙΚΗ 161 22
Τηλέφωνο: 2112143005
Κινητό: 6977085887
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (+)
Κατηγορίες:
Σχολές Χορού
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Το πολιτιστικό σωματείο Κέντρο Χορού και Πολιτισμού «Πολυμήλη» ιδρύθηκε το 2013, με έδρα την Καισαριανή Αττικής και σκοπό τη διάσωση, διαφύλαξη, διάδοση, αναβίωση και προστασία της ελληνικής χορευτικής λαϊκής παράδοσης, της πολιτιστικής κληρονομιάς, των ηθών και των εθίμων και του χορού ως τέχνη έκφρασης του ανθρώπου.

Παράλληλα, στοχεύει στην ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών και των φορέων για τα θέματα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης και του λαϊκού πολιτισμού, καθώς και στην προαγωγή της τέχνης του χορού γενικά.

Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται η διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων σχετικών με το χορό, αλλά και εναλλακτικών μορφών εκγύμνασης που βασίζονται στο χορό.

Θεωρούμε τον χορό ως το κορυφαίο μέσο έκφρασης του ανθρώπου και τον απόλυτο συνδυασμό πνευματικής και σωματικής αρμονίας.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.