Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

1244
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1259/STAMATAKOS-1539180469.jpg
Διεύθυνση: Λεωχάρους 22, Πειραιάς, ΑΤΤΙΚΗ 185 31
Τηλέφωνο: 2104170997
Κινητό: 6947438975
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΑΓΟΡΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Η εταιρεία μας "ΥΙΟΙ ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ Ο.Ε." ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο των λιπαντικών τον Μάιο του 2010, ως συνέχεια της επιτυχημένης ατομικής επιχείρησης του Σταματάκου Δημητρίου. Η επιχείρηση διαθέτει κατάστημα επί της οδού Λεωχάρους 22 στον Πειραιά καθώς και ιδιόκτητη αποθήκη στην οδό Παπαστράτου 64.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Shell LubeMatch

Διαδικτυακό εργαλείο που προτείνει άμεσα το σωστό λιπαντικό για ευρεία γκάμα οχημάτων και εξοπλισμού. Είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, χωρίς χρέωση και χωρίς να απαιτείται κωδικός πρόσβασης και συνθηματικό, στη διεύθυνση:  http://lubematch.shell.com/.

 

Shell LubeExpert

Η υπηρεσία Shell LubeExpert περιέχει εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας από τους ειδικούς μας, οι οποίοι προσφέρουν την εμπειρία και τη γνώση τους για να αντιμετωπίσουν τα θέματα που έχουν σχέση με τον εξοπλισμό σας. Επίσης, χάρη σε λεπτομερείς ελέγχους μπορούν να εντοπίσουν πιθανά σημεία βελτίωσης, βοηθώντας σας να διευθύνετε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά και να εφαρμόζετε βέλτιστες πρακτικές που σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

 

Shell LubeAdvisor

Τεχνικές συμβουλές που σας βοηθούν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν ώστε να καλύψετε τις ανάγκες και τις συνθήκες λειτουργίας του εξοπλισμού σας. Περιλαμβάνει υποστήριξη από το γραφείο εξυπηρέτησης "helpdesk" της εταιρείας σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

 

Shell LubeCoach

Η υπηρεσία Shell LubeCoach παρέχει σχετική εκπαίδευση σε θέματα όπως αποθήκευση και διαχείριση λιπαντικών, καθαριότητα λιπαντικών, πρακτικές εφαρμογής και ορθής συντήρησης, καθώς και θέματα υγείας και ασφάλειας. Δείτε περισσότερα

 

Shell LubeAnalyst

Παρακολούθηση της κατάστασης των λιπαντικών και του εξοπλισμού σας και έγκαιρη επισήμανση πιθανών προβλημάτων με τα λιπαντικά ή τα εξαρτήματα του εξοπλισμού σας, ώστε να ελαττώνεται ο κίνδυνος βλαβών και το κόστος συντήρησης και επισκευών και παράλληλα γίνεται η βέλτιστη διαχείριση των λιπαντικών. Δείτε αναλυτικά.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.