Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ DOMOHOME ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΦΩΤΗΣ Αξιώσεις

903
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1592/-1568619595.jpg
Διεύθυνση: ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, Καπανδρίτι, ΑΤΤΙΚΗ 190 14
Τηλέφωνο: 2295053111
Κινητό: 6974964972
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΦΩΤΗΣ (+)
Κατηγορίες:
Μεσιτικά Γραφεία
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

«Βασιζόμενοι σε αξίες, όπως η υπευθυνότητα και η δημιουργικότητα, η εταιρεία μας DOMOHOME - ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΦΩΤΗΣ, στο Καπανδρίτι, που αναλαμβάνει υπηρεσίες μεσιτικού γραφείου, καθιέρωσε ένα αξιόπιστο όνομα στο χώρο εμπορίας ακινήτων. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας, Domohome Architecture & Design, δραστηριοποιείται και στις αγοραπωλησίες.

 

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι, να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματικό χώρο ή το ιδανικό ακίνητο εκμετάλλευσης, είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, με γνώμονα τις επιθυμίες σας και, πάνω από όλα, το συμφέρον σας.

 

Παρέχουμε ενοικιάσεις - πωλήσεις ακινήτων & επαγγελματικών χώρων και διαθέτουμε και premium ακίνητα, όπως βίλες, νησιά, επιπλωμένες πολυτελείς κατοικίες κ.ά. Παρέχουμε υπολογισμό αντικειμενικής αξίας, εκτιμήσεις ακινήτων, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων και διεθνείς υπηρεσίες.

 

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, που μετράει 40 χρόνια εμπειρίας, που διακρίνεται για την ικανότητα, την εχεμύθεια και το σεβασμό προς στους πελάτες της. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στη λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας ζωντανής, αλλά παράλληλα και διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε μια ζωή.

 

Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό (πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, εργολάβους, σχεδιαστές, οικονομολόγους, νομικούς και συμβολαιογράφους), μπορούμε να αναλάβουμε έργα ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίας.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον πολιτικό μηχανικό Φώτη Κ. Χρυσούλα, με κύριο σκοπό τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και, στη συνέχεια, επεκτάθηκε και σε μεσιτικές δραστηριότητες. Είμαστε κοντά σας, σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο στο Καπανδρίτι Αττικής, παρέχοντας υπηρεσίες προς όφελος των πελατών μας.»

 

Διαθέτουμε μια πολυετή και δυναμική παρουσία στο χώρο των μεσιτικών συναλλαγών με συνέπεια, εχεμύθεια και με σεβασμό στον πελάτη.

H Δομοτεχνική  είναι μια Τεχνική Εταιρία με έδρα το Καπανδρίτι Αττικής, που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετράει 40 χρόνια εμπειρίας, που διακρίνεται για την ικανότητα, εχεμύθεια και σεβασμό προς στους πελάτες της. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στην λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας, ζωντανής αλλά παράλληλα και διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε μια ζωή. Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό  (Πολ. Μηχανικούς, Μηχανολόγους, εργολάβους, σχεδιαστές, οικονομολόγους, νομικούς και συμβολαιογράφους) μπορούμε να αναλάβουμε έργα, ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίες.

Αναλαμβάνει επίσης  υπηρεσίες τεχνικού – κατασκευαστικού τομέα, όπως πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέρουμε έργα σύγχρονα, λειτουργικά και οικονομικά με την ενσωμάτωση υλικών υψηλών προδιαγραφών.

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.