Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Αξιώσεις

1197
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1373/TZANIDAKIS-1557824153.png
Διεύθυνση: ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ 193 00
Τηλέφωνο: 2105575510
Κινητό: 6942289490
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (+)
Κατηγορίες:
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με βάση την εξειδίκευση του προσωπικού μας και τη χρήση του σωστού εξοπλισμού και εργαλείων.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα επισκευές μηχανημάτων τεχνικών έργων, μηχανουργικές εργασίες καθώς επίσης ασχολείται και με το εμπόριο ανταλλακτικών. 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία μας έχει μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των κατασκευαστικών (χωματουργικών) μηχανημάτων η οποία ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1960  με την ίδρυση από τον Δημήτριο  Τζανιδάκη  του πρώτου ολοκληρωμένου συνεργείου  τεχνικής υποστήριξης χωματουργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Οι εξειδικευμένες τεχνικές  γνώσεις και η εμπειρία  που αποκτήθηκε τα επόμενα χρόνια,  παρακολουθώντας από πολύ κοντά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των κατασκευαστών μηχανημάτων τεχνικών έργων,  οδήγησε στην καταξίωση του Δημητρίου  Τζανιδάκη  στον χώρο των εργοληπτών και των μεγάλων τεχνικών εταιρειών που, ήδη, είχαν αρχίσει να δημιουργούνται.

1960: Ο Δημήτριος Τζανιδάκης ιδρύει το πρώτο εξειδικευμένο συνεργείο μηχανημάτων τεχνικών έργων

1977: Νέες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι Αθηνών

1997: Μεταφορά σε νέες πρότυπες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής, ειδικά σχεδιασμένες για την υποστήριξη των μηχανημάτων τεχνικών έργων

0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.