Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 
  • ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ
  • ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ IRIS DIAGNOSTICS ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ IRIS DIAGNOSTICS ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

525
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1927/IRIS-1615890979.jpg
Διεύθυνση: ΑΡΡΙΑΝΟΥ 30, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΑΤΤΙΚΗ 116 35
Τηλέφωνο: 2107241144
Κινητό: 6932917124
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές

Εμείς στην Iris Diagnostics αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Λειτουργούμε στο χώρο της εναλλακτικής θεραπείας από το 2001, έχοντας στο ενεργητικό μας μια πληθώρα περιστατικών σε όλη την Ελλάδα.

Η Αποστολή μας είναι ξεκάθαρη - να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λύσεις και υπηρεσίες, μέσω πλήρως δοκιμασμένων τεχνικών και τεχνολογιών αιχμής στους πελάτες μας, με στόχο την ανακούφιση ή ακόμα και την απαλλαγή τους, από θέματα ασθένειας που τους καταβάλλουν, με φυσικό τρόπο,χωρίς παρενέργειες και επιπλοκές.

 

Ο Νίκος Γεραμάνης, εκτός από την ομοιοπαθητική, έχει σπουδάσει και τελειώσει ρεφλεξολογία, ομοτοξικολογία, ιριδολογία, βελονισμό και κινέζικη ιατρική, αλλά τον κέρδισε η ομοιοπαθητική με την οποία ασχολείται αποκλειστικά τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει εντάξει στις υπηρεσίες που παρέχει και τις θεραπείες συχνοτήτων, ή αλλιώς βιοσυντονισμό. Καθώς αναπτύσσεται η τεχνολογία, μπήκαν οι θεραπείες συχνοτήτων στη ζωή μας, και έτσι μπορούμε και να δούμε τι γίνεται στο σώμα μας, σε πεδία που πριν δεν μπορούσαμε με τόσο μεγάλη ακρίβεια. Παρόλα αυτά η ιρδοανάλυση είναι ένας καλός και γρήγορος τρόπος να δει κανείς τι συμβαίνει στο σώμα του, χωρίς να χαθεί σε πολλές παραμέτρους. Η επιχείρηση είναι ενεργή από το 2001 μέχρι και σήμερα. Είναι μέλος του ΣΟΕ {Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος} που με την σειρά του είναι μέλος του ECCH {Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής.

 
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.