Back to Top

Νομοί
 Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, 
Βοιωτίας  Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας.

 
 
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Αξιώσεις

1200
https://www.stereaelladaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1147/1-1512141161.jpg
Διεύθυνση: ΕΞΩ ΓΩΝΙΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ 847 00
Τηλέφωνο: 2286030141
Κινητό: 6972327743
Email: [email protected]
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (+)
Κατηγορίες:
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΠολιτικός Μηχανικός
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Κριτικές
  • Γκαλερί

 

Το γραφείο στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
 
Έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη παροχή τεχνικών υπηρεσιών, το γραφείο μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους. Σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, προωθούμε την εργονομία των χώρων συνδυάζοντας και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.
 
Αντικείμενο του τεχνικού γραφείου μας αποτελούν: μελέτες,κτηματολόγιο,ειδικές αποτυπώσεις,υποστήριξη εργοραξίων,τοπογραφικά διαγράμματα, κ.α. καθώς και η παράδοση του έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.
0 Ανασκόπηση

0.0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.